top of page
Podium2_edited.jpg

BIOGRAPHY

Marius Duurland
gitaar, contrabas, zang.
FB_IMG_1542576198685.jpg

Marius richtte in de zeventiger jaren van de vorige eeuw zijn eerste (middelbare school-) bandje op. De muziekstijl ontwikkelde en veranderde in de loop van de jaren van hardrock naar folkrock, en tenslotte naar de wat meer traditionele volksmuziek zoals Klezmer-, Balkan, Zigeuner-, Country- en Schotse/Ierse folkmuziek.

Daarbij werden de elektrische gitaren ingeruild voor akoestische.

De basgitaar werd ingeruild voor een contrabas. Zijn ritmevastheid zowel op gitaar als met de warme contrabas, geeft "swung, cadans, warmte en vuur" aan trio in Petto.

Ook vocaal staat hij zijn mannetje tussen de twee muzikale zussen. Hij zorgt voor mooie harmoniepartijen tijdens de samenzang en neemt je verhalend mee op reis tijdens zijn "lead-zang-nummers". 

De afgelopen jaren heeft hij samen met Pauline aan diverse muziekgroepen deelgenomen, en daarmee -net als Pauline- met succes het hele land rondgereisd.

Pauline Duurland
viool, accordeon, tin wistle, mandoline, zang.
Pauline Accordeon.jpg

Afkomstig uit een muzikale familie speelt zij van kinds af aan viool.

Er werd in het gezin naast klassieke muziek ook naar zigeunermuziek en Ierse/schotse/Engelse folkmuziek geluisterd.

Er hingen songteksten op de keukenkastjes, zodat er tijdens de afwas gezamenlijk gezongen werd. Niet vreemd dus dat deze muziekstijlen de afgelopen jaren in diverse muziekgroepen waaraan zij deelnam voorbij kwamen.

Zij heeft inmiddels vele optredens en concerten mogen spelen, en een aantal cd's opgenomen, tot groot genoegen van het publiek. Zowel haar spel als stem raakt velen harten.
Pauline's brede muzikale belangstelling komt ook tot uiting in het aantal instrumenten waarmee zij uit de voeten kan. Ze heeft zich ontwikkeld tot multi-instrumentalist en speelt naast de viool ook
mandoline, gitaar, tin whistle, piano en accordeon.

Gecombineerd met haar zuivere zangstem is zij erg bepalend voor de sound van trio In Petto.

Buvana Gerlach
Harp, gitaar, fluit en zang 
Harpstaandwit.webp

Afkomstig uit dezelfde muzikale familie als Pauline, was ze als kind al dol op zingen, muziek maken (lier, fluit en gitaar) en gedichtjes/ kleine liedjes schrijven. Ze genoot erg van de brede muzikale en creatieve interesse die vanuit de ouders werden meegegeven. De Ierse/schotse, zigeuner, en klassieke muziek waren gedeelde noemers. Wat later kwam de harp in haar leven om een bijzondere match te vormen met haar etherische stem. Ze kan haar ziel en zaligheid erin kwijt en componeert ook eigen liederen die mensen tot in hun ziel weten te raken.

Daarnaast werd Buvana vanaf haar kindertijd erg aangetrokken tot de oosterse cultuur, muziek en spiritualiteit.

Muziek, creativiteit en spiritualiteit is de rode draad in haar leven gebleven, en zo is passie en werk meer en meer op 1 lijn komen te staan.

Ze heeft inmiddels meerdere albums op haar naam staan, in binnen en buitenland concerten gegeven en mogen samenwerken met topmuzikanten.

In Trio In Petto brengt haar stem en harpspel momenten van extra bezieling. 

Buvana biedt haar werk aan onder de noemer "Tempelbron", zie button 

bottom of page